Σχολική Εκδρομή

Αξιότιμοι Εκπαιδευτικοί, η οικογενειακή επιχείρηση Amvrakikos Cruises, σας προσκαλεί μαζί με τους μαθητές σας να επισκεφτείτε την πανέμορφη Πρέβεζα, προγραμματίζοντας την επόμενη εκπαιδευτική σας περιήγηση.

Χάρη στο σύγχρονο οδικό δίκτυο οι πόλεις γύρω από τον Αμβρακικό κόλπο απέχουν, πλέον, λιγότερο από τέσσερεις ώρες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Θεωρείται αληθινή ευκαιρία για τους νέους μας, να ανακαλύψουν μια ιδιαίτερη γωνιά της Ελλάδας, η οποία κρύβει μοναδικούς φυσικούς, αρχαιολογικούς και γαστρονομικούς θησαυρούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Amvrakikos Cruises υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική περιβαλλοντολογική εμπειρία στα φιλόξενα νερά του Αμβρακικού κόλπου, με τα παραδοσιακά καΐκια του στολίσκου της.

Με απόλυτο σεβασμό στην ασφάλεια των μικρών ταξιδευτών, όπως επιβάλλεται από τη διεθνή σύμβαση του SOLAS 1974 και πιστοποιείται από τον Νηογνώμονα INSB για τα πλοιάρια μας, υποσχόμαστε να προσφέρουμε μια ανεπανάληπτη θαλάσσια εκδρομή στο πλούσιο οικοσύστημα του Αμβρακικού κόλπου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συναντήσουμε από απόσταση αναπνοής τα ζωηρά δελφίνια του Αμβρακικού, τις ντροπαλές χελώνες καρέτα-καρέτα και πλήθος σπάνιων υδρόβιων πτηνών.

Επιπρόσθετα, η υπέροχη αυτή εξερευνητική δραστηριότητα μπορεί να συνεχιστεί στη στεριά με τη συνδρομή εξειδικευμένων συνεργατών, προκειμένου οι νεαροί επισκέπτες μας να ξεναγηθούν στους εντυπωσιακούς χώρους και τα εκθέματα του αρχαιολογικού μουσείου και του χώρου της Νικόπολης, γνωστής από την περίφημη ναυμαχία του Ακτίου το 31 π.Χ, μεταξύ του Ρωμαίου Οκταβιανού και της Ελληνοαιγυπτίας βασίλισσας Κλεοπάτρας.

Σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων βρίσκεται, ακόμη, ο επιβλητικός χώρος της αρχαίας Κασσώπης, με το αρχαίο θέατρο, το μνημείο με τον περίφημο χορό του Ζαλόγγου αλλά και το μυθικό Νεκρομαντείο στις όχθες του Αχέροντα ποταμού.

Όλοι αυτοί οι φυσικοί και αρχαιολογικοί «θησαυροί» είναι εύκολα προσβάσιμοι με τα σχολικά λεωφορεία και μάλιστα σε μια ευρύτερη περιοχή με αρκετά ζεστό και ευχάριστο κλίμα από τις αρχές Απριλίου μέχρι και τέλη Νοεμβρίου.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Το ακριβές πρόγραμμα της εκδρομής καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης, με τον υπεύθυνο των σχολικής εκδρομής και προσαρμόζεται στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

  • Η περιήγηση στον Αμβρακικό κόλπο διαρκεί περίπου 3 ώρες.

  • Παρέχεται νερό, χυμό και σάντουιτς σε κάθε παιδί.

  • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 46 άτομα (συνοδοί και μαθητές).

  • Η ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους γίνεται πριν ή μετά την περιήγηση στον Αμβρακικό σε συνεργασία με πιστοποιημένο ξεναγό.

  • Παρακαλώ μη διστάσετε να ζητήσετε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

Με εκτίμηση, Καπετάν Γιάννης Υπεύθυνος Amvrakikos Cruises

Τηλ. Επικοινωνίας : 6940550239

TOP Κάντε Κράτηση Τώρα Κάντε Κράτηση Τώρα